Garage

Garage

Garage er en skitten og humoristisk teaterforestilling for voksne og barn fra 10 år. Handlingen foregår i et verksted. Her møter vi hverdagen til to mekkere som lever en enkel tilværelse. De skaper sin egen verden med lidenskapelig fascinasjon for mekaniske systemer, uten tydelige mål.

Vinner av Heddaprisen 2018 for Beste scenografi

Konsept: Gilles Berger og Espen Dekko / Regi: Espen Dekko / Scenografi: Gilles Berger / Komponist: Martin Smidt / Kostymer: Jenny Hilmo Teig / Skuespillere: Paal Viken Bakke og Gilles Berger / Illustratør: Ina Sæther Berger / Koreografiassistent: Silje Mikaela Kvalheim/ Studiomusikere: Bendik Lund Haanshus – gitar, barytongitar, bass, banjo, Vegard Lien Bjerkan – orgel, synth, Martin Smidt – trommer og sampling, Disco-programmering/komp: Åsmund Mattias Smidt / Vokal; Vebjørn Mamen / Musikken er innspilt i Øra Studio, tekniker: Jo Ranheim / Produsent: Turnéteatret i Trøndelag og Monica Stendahl Rokne

www.cirkateater.no

Varighet: 50 minutter.

Billettpris kr.200,- / 100,-

“…det ér en historie der, eller det er mange, som vil bli skapt i hver publikummers hode. Er det lille verkstedet et bilde på en jordklode og en sivilisasjon i krise? Hvem er de to stakkarslige mennene som bor på det forlatte verkstedet? Hva har skjedd i forkant?

Og ikke minst, hva skjer når den ene høna de har til å brødfø seg tilsynelatende dør…?”

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

«Med minimal kontakt med verden utenfor, lever de et monotont liv hvor dagen har sitt høydepunkt når et nylagt egg skal nytes.

Deres overlevelse er basert på at høna legger ett egg hver dag. Det er det som viser seg i første omgang å være alle tings mål og mening i Garage: Å holde seg i live – og å holde maskineriet i gang.

Til tider er installasjonen selvgående og blir i kraft av det et eget kunstverk.»

Chris Erichsen, Periskop

11 oktober kl. 19.00 og 12 oktober kl. 11.00